Takaisin bloggailun pariin

Blogissa on eletty hiukan reilu kaksi vuotta hiljaiseloa. Nyt siihen tulee kuitenkin muutos! Aina silloin tällöin on tehnyt mieli kirjoitella, mutta on tuntunut vaikealta aloittaa uudestaan pitkän tauon jälkeen. Blogi sai alkunsa elämäntaparemontin aloittamisesta ja tänne tuli kirjoiteltua juttua milloin mistäkin. Selkeää aihepiiriä ei ollut. Olen aina rakastanut leipomista ja viime syksynä aloitin vihdoin kondiittorin opinnot, joka on ollut mun haaveena jo useamman vuoden. Koulun myötä on tullut opittua ihan hirveästi uutta ja oon pitkästä aikaa tosi innoissani. Inspiraatio saattaa iskeä ihan yhtäkkiä. On niin hienoa tehdä vihdoin jotain mistä on haaveillut kauan, joten blogi toimii jatkossa leivontablogina. Kaikki vanhat jutut säilyvät kuitenkin yhä blogissa.

Rakastan leipomista, sillä siinä saan toteuttaa luovaa puoltani. Tykkään myös ihan hirveästi järjestää juhlia ja lasten synttärit menee meillä aina hiukan överiksi. Kakkuja on tarjolla montaa eri laatua ja juhlia edeltävä päivä menee lähes aina aamusta iltaan saakka leipoessa. Nautin siitä ihan hirveästi. Mä voisin leipoa ihan joka päivä.

Olen pitkään leiponut muiden resepteillä. Olen toki muuttanut reseptejä gluteenittomiksi ja jonkin verran olen oppinut myös kehittämään reseptejä paremmiksi. Nykyään mietin maun lisäksi paljon myös rakennetta. Tulevaisuudessa haluaisin kehitellä myös kokonaan omia reseptejä. Keittiössä tykkään kokeilla uusia asioita ja oppia uutta. Epäonnistumista oppii parhaiten. Gluteenittomuus on ollut mulle aina mahdollisuus. Aloitin asioista joita oli helppo muuttaa gluteenittomiksi. Vasta viime aikoina olen alkanut leipoa enemmän leipää ja pullaa, joka on huomattavasti vaikeampaa kuin vaikkapa täytekakun tekeminen.

Tervetuloa mukaan mun leivontamatkalle. Toivottavasti saat blogista inspiraatiota ja ideoita, niin kuin itse saan muiden blogeja lukemalla. Parasta leivonnassa on se tunne, kun joku todella onnistuu. Toivottavasti voin resepteilläni välittää tätä onnistumisen tunnetta.

~ Susa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: