Kehityksen näkeminen

Minusta on hassua, että miten sitä tuleekin sokeaksi omalle kehittymiselleen. Tulokset näkyvät vaa’assa, mutta omasta mielestä peilikuva näyttää samalta kuin aina ennenkin. Viimeksi olen käynyt vaa’alla melkein pari viikkoa sitten ja nyt vaaka pysyykin visusti kaapissa vielä kuukauden verran. Seuraavaksi etapiksi asetin itselleni Inbody kehonkoostumusmittauksen joka on 27.3. Nyt tehdään hommia muuten samaan malliin, mutta painoa en seuraa. Paino selviää sitten mittauksessa. Viimeksi painoni oli 14.2 68,2kg. On kiva sitten yllättyä, että kuinka paljon paino onkaan tippunut kuudessa viikossa. Viime kertainen mittaus oli marraskuussa 2017, pari kuukautta ennen elämäntaparemontin aloittamista. Vertaan uusia tuloksia näihin. Paino marraskuussa oli 74,3kg ja elämäntaparemontin alkaessa 73,7kg, joten suurta muutosta tuohon väliin ei mahdu.

Nyt kun omaa peilikuvaansa on tullut tuijoteltua jo melkein pari kuukautta, voin viimein itsekin myöntää näkeväni eron. Aluksi en eroa huomannut, vaikka muut sen näkivät ja kilot karisivat. Parhaiten muutoksen olen huomannut yläkropan lihaksissa, joita on selvästi tullut lisää. Salilla treenatessa teen liikkeet peilin edessä ja kyllä sen näkee, että käsiin on saatu lisää lihasmassaa. Keskivartalo, joka on ongelmakohtani on myös hiukan pienentynyt omaan silmään. Ylimääräistäkin toki vielä löytyy, sellaisen 12kg verran. Tehtävää siis on.

Tämä oli tilanne tammikuun alkupuolella. Toki olen tässä arkivaatteissani ja seuraavissa kuvissa treenivaatteissa, mutta muutosta on tullut. Treenikuvat on otettu tänään salitreenin yhteydessä. En ole todellakaan mikään selfien ottaja ja minusta olikin hassua räpsiä salilla kuvia. Yritinkin suorittaa kuvauksen mahdollisimman nopeasti, ettei kukaan näkisi. Kuvien laatukaan ei päätä huimaa, kun ne on kiireessä napsittu ja valokin on liian kirkas 😀

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

~Susa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: