Blogin takana

Tammikuun alussa löytyi pitkään hukassa ollut motivaatio. Kauan ennen sitä oli ajatus blogin perustamisesta jo syntynyt. Blogin nimen miettiminen tuotti suuria vaikeuksia, koska halusin aihepiirin olevan niin laaja, kaikki mitä eläämäni kuuluu. Suurin asia mielessäni oli, että miten voisin parantaa elämääni ja terveyttäni. Miten olla hieman parempi? Antaa itsestään hieman enemmän, huolehtia hyvinvoinnistaan hieman paremmin, olla hieman onnellisempi. Pian nimikin oli selvä, Slightly Better.

Olen aina ollut aikalailla normaalipainoinen, vaikka ruokailutottumukseni eivät ole olleet kovinkaan terveelliset. Herkkujen suhteen minulla on aina ollut huono itsekuri, joko kaikki tai ei mitään. Kultaista keskitietä ei ole tuntunut löytyvän. Kesällä 2016 sairastettu masennus toi mukanaan ylimääräiset 20kg. Lisäksi sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tällä hetkellä matkaa tavoitepainoon on -16kg. Laihduttamisen ohella olisi tarkoitus löytää elämäntapa josta voisi helposti pitää kiinni koko loppuelämän. Viihdyn kuntosalilla ja lasten kanssa tulee käytyä uimassa. Kevään aikana olisi tarkoitus herätellä myös unohdettu juoksuharrastus. Toukokuussa 2016 juoksin 10km ajassa 1h 8min. Nykykunnolla on hyvä jos pystyn juoksemaan edes kilometrin verran. Ruokavalioni on gluteeniton, sillä minulla on lapsesta saakka ollut keliakia.

Pääpaino kirjoituksissa tulee olemaan elämäntaparemontissa ja siihen liittyvissä asioissa. Blogista tulee kuitenkin löytymään juttuja myös minulle tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Valokuvaus ja sen opettelu kiinnostaa, sillä marraskuussa ostin Nikon D3400 järjestelmäkameran. Remontoinnista ja sisustuksesta tulee varmasti myös kirjoitettua, kun kohta kotonamme aloitetaan ainakin kahden makuuhuoneen remontointi. Myös matkustelusta tulee juttua kun maaliskuussa on edessä viikonloppureissu Nurmekselle miehen kanssa. Lapsista tulee myös varmasti kirjoitettua, ovathan he suuri osa arkeani.

Ensisijaisesti kirjoitan itseäni varten, mutta on hienoa jos joku tykkää blogiani lukea. Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani hieman paremmaksi versioksi itsestäni.

~Susa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: